Визуализация за депрограмиране и защита

Визуализацията по-долу е разработена от Стюарт Суърдлоу (Stewart Swerdlow) и е поместена в неговата книга “A Journey into Hyperspace”.

Следвайте следните стъпки:

1. Започнете с няколко дълбоки вдишвания и издишвания, и балансиране на T-bar архетипа.

Уточнение за вдишванията: Представете си, че вдишвате бледорозова чиста светлина и издишвате замърсен вуздух, изпълнен с неосвободена негативна енергия, идващ от дебрите на вашата Аура. При третото издишване си представете, че когато издишате, това което излиза от вас е чиста светлина, т.е. вие вече сте пречистени.

Уточнение за балансирането на T-Bar: Представете си символа “Т” в центъра на мозъка или т.нар. хипофизна жлеза. Визуализирайте я в кралско син цвят. Страните на символа “Т” трябва да са еднакво дълги. Ако едната е по-дълга от другата, визуализирайте как стават едни и същи на дължина. След балансирането си представете символа “Т” в хипофизната жлеза и задръжте образа за няколко секунди. Това упражнение казва на вашият мозък, че двете му полукълба са синхронизирани.

2. Визуализирайте хипофизната си жлеза в кралско син цвят.

3. Визуализирайте останалата част от вашето тяло в златист цвят.

4. Визуализирайте всичко, което ви заобикаля (вашата Аура) в синьо-виолетов цвят. След това визуализирайте, че вашата Аура е заобградена от тетрахедрон. Това защитава вашата Аура. Оцветете стените на тетрахедрона във виолетов цвят.

5. Визуализирайте златиста вибрираща линия, която излиза от главата ви и се свързва с златистия символ за безкрайност, който се намира над главата ви.

6. Над златистият символ на безкрайност, златистата вибрираща линия се свързва със златист триъгълник със златист кръг в него, а в кръга има златист Алеф (Aleph). Златистият триъгълник излъчва златиста енергия, олицетворяваща Безкрайното Съзнание на Бог. Фонът зад цялата визуализация трябва да е виолетово-син.

7. Кажете си наум: “Моля и искам да получа цялата сила и енергия от Бог и я получавам, за да ми помага, депрограмира и предпазава. За да ми помогне да получа всичко, от което имам нужда, защото аз съм част от нея и трябва само да отворя себе си, за да я получа.”

8. Визуализирайте как от златистият триъгълник се излъчва виолетова, златиста и сребриста енергия, която се изсипва върху вас и златистият символ за безкрайност. Приблизителното съотношение на енергията трябва да е 70% виолетов, 20% златен, 10% сребърно. Визуализирайте как тази енергия изпълва цялата сцена за известно време и почувствайте очистването и освобождаването от негативната енергия.

9. Сега проектирайте цялата сцена в кафяво, визуализирайте символът за безкрайност в сребристо и сложете този символ (brown merger symbol) в кафяво над сцената и благодарете на Вашето Висше Аз, че ви е сътрудничело да получите божествената енергия.

Ако практикувате тази визуализация преди да заспите, визуализирайте вашата спалня или целия дом във виолетово.

Успех! 🙂

Advertisements

~ by aerphis on June 9, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: